Després del parèntesi estival, ens tornem a trobar la Laura B. i jo per continuar la nostra particular recerca gastronòmica per la ciutat. És moment de tastar la cuina del sud-est d'Àsia, al restaurant Matsuri.
El restaurant es troba al bell mig del Barri Gòtic, molt a prop d'on vivia abans. La seva cuina, creativa, té plats d'Indonèsia, Vietnam, Japó i Tailàndia. L'ambient, tranquil i relaxat, et conviden a gaudir de la cuina.
D'entrants, vàrem compartir un assortiment d'entrants (veure foto): unes broquetes de pollastre amb salsa de cacauet, unes mandonguilles farcides d'ou de guatlla, petits creps d'ànec i de bacallà. I de segons, la Laura va escollir les broquetes de pollastre, i jo un curri d'arròs amb verdures saltejades i llet de coco.
A l'hora dels postres, un suflé de carabassa amb gelat de coco per a la Laura, i jo un almívar de papaia i lychees. Ah, i la cervesa tailandesa Singha, molt bona. En total, 27 euros per persona.
El restaurant es troba al bell mig del Barri Gòtic, molt a prop d'on vivia abans. La seva cuina, creativa, té plats d'Indonèsia, Vietnam, Japó i Tailàndia. L'ambient, tranquil i relaxat, et conviden a gaudir de la cuina.
D'entrants, vàrem compartir un assortiment d'entrants (veure foto): unes broquetes de pollastre amb salsa de cacauet, unes mandonguilles farcides d'ou de guatlla, petits creps d'ànec i de bacallà. I de segons, la Laura va escollir les broquetes de pollastre, i jo un curri d'arròs amb verdures saltejades i llet de coco.
A l'hora dels postres, un suflé de carabassa amb gelat de coco per a la Laura, i jo un almívar de papaia i lychees. Ah, i la cervesa tailandesa Singha, molt bona. En total, 27 euros per persona.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada