Amb la Laura B., seguim investigant les diferents cuines que podem tastar a la nostra ciutat.
Avui hem anat al "Restaurant Iboo", situat en un dels patis interiors de l'Illa Diagonal. El restaurant forma part d'una cadena que pretén oferir cuina mediterrània d'autor a preus assequibles. Darrere del projecte es troba Mario Sandoval, xef del restaurant "Coque" de Madrid (1 estrella Michelin).
Tenim taula a dos quarts de deu del vespre. El local és molt agradable, modern i ben decorat. Demanem el menú degustació: iuca fregida amb guacamole, carpaccio de salmó marinat, carpaccio de vedella, amanida de formatge de cabra i encenalls de bacó, rissoto de bolets i mascarpone, filets de llenguado amb reducció de raïm i estragó, galta de porc amb salsa de carabassa. I de postres: maduixetes amb xocolata blanca.
El menú degustació surt per 18,50 € per persona, begudes i cafès a part. Molt recomanable.
Avui hem anat al "Restaurant Iboo", situat en un dels patis interiors de l'Illa Diagonal. El restaurant forma part d'una cadena que pretén oferir cuina mediterrània d'autor a preus assequibles. Darrere del projecte es troba Mario Sandoval, xef del restaurant "Coque" de Madrid (1 estrella Michelin).
Tenim taula a dos quarts de deu del vespre. El local és molt agradable, modern i ben decorat. Demanem el menú degustació: iuca fregida amb guacamole, carpaccio de salmó marinat, carpaccio de vedella, amanida de formatge de cabra i encenalls de bacó, rissoto de bolets i mascarpone, filets de llenguado amb reducció de raïm i estragó, galta de porc amb salsa de carabassa. I de postres: maduixetes amb xocolata blanca.
El menú degustació surt per 18,50 € per persona, begudes i cafès a part. Molt recomanable.
1 comentari:
Hummmmmm...
Només de llegir-ho ja tinc la boca fent salivera; realment ha d'estar tot molt bo. Bon Profit !!!
Sergi
Publica un comentari a l'entrada