dimarts, 28 de novembre del 2006

José Montilla, 128è president de la Generalitat de Catalunya

José Montilla Aguilera ha pres possessió del càrrec com a nou president de la Generalitat de Catalunya, en un acte realitzat avui al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat, després de la investidura com a president, que es va produir el divendres, 24 de novembre. Seguidament, s'ha donat a conèixer la composició del nou govern. Molta sort.

Com a ciutadà preocupat per Catalunya i el seu futur, cal esperar que el govern doni solucions als problemes de la nostra societat: més seguretat ciutadana, accés a un habitatge assequible, una sanitat menys saturada, una xarxa ferroviària de qualitat, una educació amb més recursos, un finançament adequat per a Catalunya, unes autopistes menys prohibitives, una assistència social digna, un aeroport amb projecció internacional, una política industrial i econòmica amb visió de futur, una integració de la immigració,...

Però no tan sols això. També és fonamental tenir cura del sentiment de nació catalana i defensar la llengua i la cultura del país. Això sí, sempre respectant les diferents nacionalitats que habiten la nostra societat.