divendres, 14 de juliol del 2006

Sésamo. Bar y comida sin bestias.

Estrany títol del post, oi?. Doncs és el nom del restaurant on vaig a sopar avui amb la Laura Borràs, dins de les nostres ja habituals trobades gastronòmiques.

El Sésamo, com diu la seva pàgina web, ofereix cuina vegetariana. Els propietaris no combreguen amb el sacrifici dels animals, i per això ofereixen aquest tipus de cuina.

Bé, a les 9 del vespre tenim la taula reservada. Poc després ens enfrontem amb la carta. Ens repartim tots els plats: formatge tupí amb croutons i fruites del bosc, antipasto italià (tomàquets secs, albergínies a la brasa i carxofes marinades), pasta fresca de la casa (tagliatelle) i risotto.

El local és petit i llargarut. L'entrada és un passadís estret, que s'obre al fons en el menjador i la cuina. Ens adonem que, a banda de ser un restaurant, també s'hi fan activitats variades: degustacions, tallers de cuina, sésamo-sessions (cuina i música),...

Tant la Laura com jo reconeixem que no mengem gaire carn. Ella menys que jo, ja que algun cop no perdono un bon entrecot o embotit. Però de tant en tant, eh!.

La factura puja 48 € els dos (amb vi, aigua i cafè). Fi d'aquesta agradable nit gastronòmica, i ens desitgem bones vacances.