dilluns, 26 de juny del 2006

El final de la travessa

Un cop arribats al cotxe, en comptes de tornar a Barcelona, vàrem anar a casa d'en Jordi Coll, amic d'en Sergi, al proper poble de Viu de Llevata. Vàrem arribar al voltant de les 5 de la tarda, i tot van ser atencions per la seva part.

Primer de tot, una reconfortant dutxa d'aigua calenta, roba neta, una visita a l'església romànica del poble, collir patates del seu hort per al sopar, veure el seu hort i les gàbies amb els conills i gallines, visita a una granja propera per veure com munyen les ovelles i d'on obté la llet amb la que fabrica el seu formatge,...

De tornada a casa, bon sopar amb productes del seu hort: amanida russa, amanida de tomàquet i ceba, pa amb tomàquet, embotits, vi Protos de La Rioja, mató, formatge amb codonyat,... I bona conversa: com un mataroní s'estableix en un poble dels Pirineus i aprèn a conrear la terra i a tenir cura dels animalets.

Finalment, bon llit per recuperar forces després d'aquests dies de muntanya, i tornar a casa amb una altra cara.

Moltes gràcies per fer-nos revifar, Jordi Coll.

Ah, per acabar poso el link de la pàgina d'en Sergi Fornasari, acabada un mes més tard. S'ho ha currat, amb el recorregut detallat i bones fotos. Vaja feinada, company, però ....quin resultat!.