dissabte, 12 de novembre del 2005

Restaurant "Rincón Persa", cuina de l'Iran

Ja fa temps havíem comentat, amb la meva "cosineta" Laura Borràs, de fer una trobada gastronòmica un cop al mes. I com que ens havíem conegut fent un curset de "Cuines del Món", què millor que anar a provar nous gustos i sensacions.

Ahir divendres, vàrem inaugurar les nits gastronòmiques amb la cuina de l'Iran, al restaurant "Rincón Persa" (http://www.rinconpersa.com/), i la veritat és que no ens va decebre. Podríem dir que la seva cuina rep influències tant de la cuina àrab com de la hindú.

Com a entrants vàrem demanar: Kufteh (mandonguilles de carn i cigrons, amb panses i fort sabor a herbes aromàtiques i espècies), i Kashk y Bandenyun (puré d'albergínies, cebes, nous i oli de menta, regat amb una salsa de formatge Kash, semblant al nostre de cabra).

Com a segons plats: Korma Malus (un remenat de dàtils, ous, canyella i safrà), i Koreshe Fesenyun (pollastre amb salsa de nous i suc de magrana, i amb arròs d'acompanyament).

De postres (que poc llaminer que soc!), em vaig deixar aconsellar per la Laura, i vàrem compartir Baghlava (unes pastetes de pasta de full, amb ametlles, cardamom i aigua de roses), i que ella ja havia provat abans.

Com a nota curiosa, a mig sopar, pugen el volum de la música, i una noia ens dedica als comensals amb la dansa del ventre. La veritat és que no ens ho podíem creure.

A quarts de dues de la matinada, tan sols quedàvem al restaurant un grupet de gent i nosaltres. El preu va ser més que raonable (40 € els dos). Vaja, una nit molt agradable, en què vàrem aprofitar per posar-nos al dia de les respectives vides (feia temps que no ens veiem), tot degustant una cuina exòtica però realment deliciosa.